Мобилност

Све информације о актуелним конкурсима за мобилност студената, наставника и ненаставног особља Универзитета у Крагујевцу у оквиру ERASMUS+ програма доступне су на сајту Универзитета у Крагујевцу>>>  
 

Контакт особе за ERAZMUS+ програм кредитне мобилности за Факултет инжењерских наука су  др Александар Алексић, ванредни професор (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) и др Ненад Костић, доцент (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.).

Спроведене активности у оквиру програма ERASMUS + током зимског семестра школске 2021/2022 године

Факултет инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу активно учествује у реализацији Erasmus+ програма кроз низ активности, а доминантно кроз наставни процес.

Током зимског семестра текуће школске године, у оквиру поменутог програма, наставу на нашем факултету похађало је шест студената из Шпаније. Студенти који су учествовали на размени су редовни студенти Универзитета у Мадриду и Хаену.

Обављен је процес селекције студената и наставника са нашег факултета који су се пријавили за одлазак на размену у оквиру програма.

Поред реализације наставних активности које обављају наставници са наше институције, у оквиру Erasmus + програма боравио је проф. др Адис Муминовић са Универзитета у Сарајеву. Професор Муминовић је одржао online предавања која су била предвиђена програмом мобилности узимајући у обзир тренутни начин извођења наставе.

E2

Најава активности и понуда студентских мобилности се може наћи на web страници Универзитета: https://www.kg.ac.rs/erasmus.php

 Mobilnost 21Mobilnost 11Mobilnost 31

Mobilnost 41Mobilnost 61Mobilnost 71
 
 
 

  

  

 

 

Претрага