UPIS 2017: besplatna pripremna nastava

Mon29052017

Poslednje izmene04:56:18 AM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti UPIS 2017: besplatna pripremna nastava

UPIS 2017: besplatna pripremna nastava

  • PDF
DSC03540Još uvek se možete prijaviti popunjavanjem online obrasca na sledećem linku>>> Besplatna pripremna nastava se održava svake subote u amfiteatru (zgrada D) od 10:00 do 12:00 časova i trajaće do 24. juna 2017. 
Preporučene zbirke zadataka za pripremu za prijemni ispit:  Za pripremu za polaganje prijemnog ispita možete koristiti zbirku rešenih zadataka sa prijemnih ispita na FIN-u od 1992. do 2016. godine, koja je dostupna u elektronskom obliku>>> Prema mišljenju i preporuci profesora Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu, svi kandidati koji spremaju prijemni ispit za upis na Fakultet inženjerskih nauka mogu koristiti i namenski pripremljenu zbirku zadataka u izdanju Fakulteta medicinskih nauka, čiji su autori profesori PMF-a, dr Branislav Popović i dr Marija Stanić. Zbirka se može nabaviti u skriptarnici Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu.
 
Na prijemnim ispitima za sve programe proverava se znanje iz matematike. Za studijski program Računarska tehnika i softversko inženjerstvo polagaće se poseban prijemni ispit, dok se za preostala četiri navedena studijska programa polaže jedan zajednički prijemni ispit. Pripremnu nastavu će realizovati profesori i asistenti Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu
 
Detaljne informacije o svakom od navedenih studijskih programa možete naći u Vodiču za studente>>>
 
U školskoj 2017/2018. godini Fakultet inženjerskih nauka u prvu godinu osnovnih akademskih studija upisuje studente na pet studijskih programa:
-          Mašinsko inženjerstvo (u trajanju od 3 godine),
-          Vojnoindustrijsko inženjerstvo (u trajanju od 4 godine),
-          Urbano inženjerstvo (u trajanju od 4 godine),
-          Automobilsko inženjerstvo (u trajanju od 3 godine),
-          Računarska tehnika i softversko inženjerstvo (u trajanju od 4 godine).
 
Fotografije zabeležene tokom održavanja pripremne nastave možete pogledati u galeriji našeg sajta>>>
 

Poslednje ažurirano četvrtak, 25 maj 2017 08:10

.